Φωτογραφιές Βάπτισης στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Φωτογραφιές Βάπτισης στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Η βάπτιση του Γεώργιου έγινε τον Σεπτέμβρη του 2016. Το πρωινό εκείνης της ημέρας με βρήκε στο σπίτι της οικογένειας φωτογραφίζοντας την ετοιμασία του μικρού. Οι γονείς του Γεώργιου, ενθουσιασμένοι με το γεγονός της βάπτισης του παιδιού τους, τον περιποιήθηκαν και τον έντυσαν ώστε να αναχωρήσουμε για την εκκλησία.

Η βάπτιση έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στην Θεσσαλονίκη. Ο τόπος αυτός, με την προσεγμένη φύση που τον αποτελεί, είναι μια άψογη επιλογή για την βάπτιση ενός παιδιού. Πολύ όμορφος και καλοδιατηρημένος, υποδέχτηκε τους καλεσμένους και την όμορφη οικογένεια του Γιώργου. Όπως μπορεί να δει κανείς από την φωτογράφιση της βάφτισης, τα ταξίδια αποτελούν την θεματική της, με vintage αεροπλανάκια, χάρτες και μια χρωματική παλέτα που έχει ως βασικά χρώματα το μπλε και το κόκκινο.
Η βάπτιση κύλησε πολύ όμορφα όπως φαίνεται και από την φωτογράφιση της τελετής. Χαμογελαστοί καλεσμένοι και οικεία πρόσωπα δημιούργησαν έναν πολύ τρυφερό περίγυρο για τον μικρό Γιώργο, ο οποίος περίμενε υπομονετικά στην αγκαλιά του νονού του. Δεν ξεφύγαμε φυσικά από το κλάμα της κολυμπήθρας, κάτι που προκάλεσε τα στοργικά χαμόγελα των παρευρισκομένων.
Αφού λοιπόν οι γονείς του Γιώργου τον έντυσαν με τα χρωματιστά ρουχαλάκια του και ολοκληρώθηκε η τελετή, έφτασε η ώρα για τις μπομπονιέρες και τα γλυκίσματα. Όλοι ευχαριστήθηκαν με τις λιχουδιές και κλείσαμε την όμορφη αυτή ημέρα με μια υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..