Φωτογράφος Βάπτισης Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες Βάπτισης της μικρής Κατερίνας στο Πανόραμα

Φωτογραφίες Βάπτισης της μικρής Κατερίνας στο Πανόραμα

Ως φωτογράφος βάπτισης συναντώ συνεχώς μέσα από την δουλειά μου αξιαγάπητα και πανέμορφα μωρά. Ένα από αυτά είναι και η Κατερίνα που βαπτίστηκε τον Μάιο του 2017. Η οικογένεια του παιδιού με υποδέχτηκε στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου και ξεκινήσαμε την φωτογράφιση της ημέρας. Η Κατερίνα, ήταν πολύ ήσυχη από την αρχή και τραβήξαμε υπέροχες φωτογραφίες που απεικονίζουν το γλυκό μωράκι και την οικογένεια.

Η βάπτιση έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα στο Πανόραμα. Όλος ο στολισμός της εκκλησίας ήταν σε αποχρώσεις του ροζ και λευκού, όπως και τα ρουχαλάκια που θα φορούσε το παιδί μετά την κολυμπήθρα. Η νονοί και οι συγγενείς της Κατερίνας, αφού απόλαυσαν μερικές αγκαλιές με τη μικρή, φωτογραφήθηκαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας πριν περάσουν στο εσωτερικό για την έναρξη της τελετής.

Όλοι οι καλεσμένοι δεν συγκράτησαν τα τρυφερά βλέμματα τους στην θέα της γλυκύτατης Κατερίνας που σύντομα θα λουζόταν με το ιερό λάδι. Η κολυμπήθρα, στολισμένη με ροζ και λευκές μαργαρίτες, αποτέλεσε ένα πολύ όμορφο στοιχείο για την φωτογράφιση της βάπτισης. Το μυστήριο ολοκληρώθηκε και αφού έγιναν και τα τελευταία βήματα, όλοι κατευθύνθηκαν στον εξωτερικό χώρο όπου έλαβαν τις μπομπονιέρες και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό.

Το τραπέζι της βάπτισης έγινε στα Πλατανάκια, στο Πανόραμα. Όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι φυσικά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το θεσπέσιο καταπράσινο τοπίο και να δουν τα ζωάκια που φιλοξενούνται στον χώρο. Η όμορφη αυτή ημέρα ολοκληρώθηκε με οικογενειακή φωτογράφιση που περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της μικρής Κατερίνας.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..