Φωτογράφιση Γάμου | Σάντρα & Βασίλης στο Ekies Resort Χαλκιδικής

Φωτογραφία Γάμου στo Ekies Resort

Φωτογραφία Γάμου στo Ekies Resort

Ως φωτογράφοι γάμου η κινητήριος δύναμη μας είναι, η αγάπη και ο έρωτας που βλέπουμε στα μάτια των ζευγαριών που έρχονται σε εμάς και μας εμπιστεύονται για κάτι τόσο σημαντικό όσο είναι η φωτογράφιση του γάμου τους. Έτσι όταν συναντήσαμε την Σάντρα και τον Βασίλη, βλέποντας πόσο αγαπημένοι ήταν ήμασταν σίγουροι ότι θα αποτυπώσουμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Ο Βασίλης και η Σάντρα προετοιμάστηκαν σε ξεχωριστές σουίτες στο Ekies Resort στην Χαλκιδική. Ο γαμπρός μας επέλεξε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του ένα μπλε κουστούμι με μία γραβάτα στους τόνους του σομόν και ήταν έτοιμος να πει το μεγάλο ναι. Το πρόσωπο του φωτιζόταν από ένα χαμόγελο καθ’όλη την διάρκεια των προετοιμασιών δείχνοντας την καθαρή ανυπομονησία να φθάσει στην εκκλησία και να συναντήσει την αγαπημένη του εκεί.

Παράλληλα με τον γαμπρό μας, η Σάντρα προετοιμαζόταν μαζί με τους αγαπημένους της. Φορώντας ένα λευκό νυφικό με δαντελένιες λεπτομέρειες ήταν εντυπωσιακή. Όση ώρα η νύφη μας ετοιμαζόταν βρήκαμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε κάποιες λεπτομέρειες, όπως είναι οι βέρες του ζευγαριού και τα προσκλητήρια, τα οποία αποτελούν σύμβολα της ένωσης του.

Έφθασε η ώρα του μυστηρίου. Πάντα από τις ωραιότερες στιγμές που φωτογραφίζουμε ένα ζευγάρι, είναι όταν ανταλλάσσουν το πρώτο τους βλέμμα στην εκκλησία λίγο πριν δώσουν το πρώτο τους φιλί. Αυτό το βλέμμα που κατακλύζει όλα τα συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας που νιώθουν είναι μία από τις πιο καθηλωτικές στιγμές ενός γάμου. Το μυστήριο κύλησε γρήγορα σε ένα κλίμα χαράς. Βγαίνοντας από την εκκλησία μία έκπληξη περιμένει το ζευγάρι μας. Οι φίλοι τους έχουν δημιουργήσει ένα just married sign από το οποίο θα περάσουν επισημοποιώντας έτσι την μετάβαση τους από ζευγάρι σε ανδρόγυνο.

Η after wedding φωτογράφιση μας έγινε δίπλα στην θάλασσα. Το μαγευτικό τοπίο πλαισίωσε πανέμορφα την αγάπη του ζευγαριού μας που εκτυλισσόταν μπροστά στον φωτογραφικό μας φακό.

Μέτα από μία απόλυτα ρομαντική φωτογράφιση ακολούθησε η δεξίωση στο Ekies resort. Στον παραθαλάσσιο χώρο, που είχε διαμορφωθεί για να γιορτάσει μία τόσο ξεχωριστή μέρα για το ζευγάρι μας από την wedding planner Κωνσταντίνα Σαραϊδάρη όπως και ο στολισμός όλης της ημέρας του γάμου, πραγματοποιήθηκε ένα απόλυτο πάρτι. Με συγκινητικές στιγμές όπως όταν φίλοι διάβαζαν λόγους για το ζευγάρι μας αλλά και πολύ χορό και μουσική τελειώνει μία ημέρα που θα θυμούνται για πάντα μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..