Φωτογράφος γάμου Γιώργος & Κατερίνα

Φωτογραφίες γάμου στη Θεσσαλονίκη Porto Palace

Ο Γιώργος και η Κατερίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Ένα τόσο χαμογελαστό και ταιριαστό ζευγάρι όπως είναι οι δυο τους, αξίζει κάθε καλοτυχία στην ζωή του. Κάθε φωτογράφος γάμου θα είχε την μεγαλύτερη χαρά να συνεργαστεί με το όμορφο ζευγάρι και να καλύψει την φωτογράφιση του γάμου του.

Η ημέρα του γάμου, μας βρήκε στην σουίτα του Porto Palace όπου έγιναν οι ετοιμασίες της νύφης. Η Κατερίνα χτενισμένη και μακιγιαρισμένη άψογα, φόρεσε το υπέροχο νυφικό της από τον πασίγνωστο ισπανικό οίκο Pronovias. Tο υπέροχο ζευγάρι υποδημάτων της υπογράφει ο Jimmy Choo ενώ οι βέρες του ζευγαριού επιλέχθηκαν από τον οίκο Chartier. 

Παράλληλα με την ετοιμασία της Κατερίνας ετοιμάστηκε ο Γιώργος. Ο γαμπρός κομψός και γοητευτικός μέσα στο σκουρόχρωμο κοστούμι του απόλαυσε την συντροφιά κοντινών προσώπων του λίγο πριν οδηγηθεί προς την εκκλησία όπου θα συναντήσει την αγαπημένη του Κατερίνα.

Ο βραδινός γάμος του ζευγαριού έγινε στην Εκκλησία της Μητρόπολης, στην καρδιά της αγαπημένης πόλης, της Θεσσαλονίκης. Οι Μοtif Events ανέλαβαν το wedding planning προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα στον στολισμό και την οργάνωση του γάμου. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού και των αγαπημένων τους προσώπων, όσο και των χώρων που πλαισίωσαν τον γάμο είναι μοναδικές και ανεκτίμητες.

Μετά την λήξη του μυστηρίου στην Μητρόπολη, το Porto Palace και το Roof Garden μας υποδέχτηκαν για μια ρομαντική φωτογράφιση με το ζευγάρι. Η βραδιά συνεχίστηκε στην εκπληκτική αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace. Εκατοντάδες οι καλεσμένοι που ήρθαν για να τιμήσουν το ζευγάρι ενώ ο στολισμός του μοναδικού αυτού χώρου ήταν αξιοθαύμαστος. Οι Μοtif Events φρόντισαν όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κατέστησαν τον γάμο τους ένα ξεχωριστό και αξέχαστο γεγονός. Οι φωτογραφίες του γάμου θα μείνουν για πάντα φυλαγμένες στο άλμπουμ τους, θυμίζοντάς τους την υπέροχη ημέρα.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..