Φωτογράφος γάμου - Δημήτρης & Ελευθερία

Φωτογραφίες γάμου στην Αλεξανδρούπολη


Η όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε τον γάμο του Δημήτρη και της Ελευθερίας που ταξίδεψαν από την Γερμανία τον περασμένο Αύγουστο. Οι δυο τους επιθυμούσαν να τελεσθεί ο γάμος τους σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή με έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Οι φωτογραφίες του γάμου ξεχωρίζουν τόσο για το υπέροχο ζευγάρι που στέκεται ερωτευμένο μπροστά από τον φακό, όσο και για τον όμορφο τόπο που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. 

Η Ελευθερία ετοιμάστηκε σε μια εκπληκτική βίλα, έξω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Η τοποθεσία της οικίας ήταν παραθαλάσσια και ολόκληρη ήταν διακοσμημένη με γαμήλιο στολισμό. Η Ελευθερία, απολαμβάνοντας έτσι την υπέροχη θέα και την απολαυστική συντροφιά των αγαπημένων της προσώπων, πέρασε ένα υπέροχο πρωινό κατά την προετοιμασία της. Το πανέμορφο νυφικό της την αγκάλιασε ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την θηλυκότητά και την χάρη της.

Ο Δημήτρης ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Egnatia Park μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του υποδέχτηκαν όλους τους καλεσμένους του Δημήτρη, οι οποίοι τον βοήθησαν στην προετοιμασία του απολαμβάνοντας την οικογενειακή φωτογράφιση κατά το ντύσιμο του γαμπρού. Το σκουρόχρωμο κοστούμι του Δημήτρη φώτισε το πρόσωπό του και ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, μια πανέμορφη, τεραστίων διαστάσεων και ολόλευκη εκκλησία που προκαλεί δέος στην όψη της. Ο Δημήτρης συγκινήθηκε απίστευτα μόλις αντίκρισε την Ελευθερία και εκείνη δεν έπαψε να χαμογελά κοιτάζοντάς τον, επίσης πολύ συγκινημένη. Προσεγμένος και ρομαντικός στολισμός με πολλά άνθη στόλιζε την είσοδο και το εσωτερικό της εκκλησίας, ενώ τα επτά παρανυφάκια ακολουθούσαν χαμογελαστά την νύφη. 

Μετά την τέλεση και την λήξη του μυστηρίου όλοι οδηγήθηκαν προς την δεξίωση του γάμου, η οποία διατήρησε εξολοκλήρου παραδοσιακό στιλ. Οι φωτογραφίες του γάμου περιλαμβάνουν όλα τα στιγμιότυπα όπου το ζευγάρι και οι αγαπημένοι του διασκεδάζουν με κέφι και χορό. Τα παραδοσιακά ακούσματα και οι χοροί δεν είχαν σταματημό και η βραδιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο, με φωτεινά πυροτεχνήματα και πολύ ενθουσιασμό.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..