Φωτογράφος γάμου - Δημήτρης & Αλεξάνδρα

Φωτογραφίες γάμου στο Blue Carpet στη Χαλκιδική

Ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα οργάνωσαν έναν φαντασμαγορικό γάμο που εντυπωσίασε και κατέπληξε τους πάντες. Από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης έως και την δεξίωση, όλα υπήρξαν άψογα προσεγμένα και η ημέρα κύλησε όπως οι δυο τους την είχαν ονειρευτεί. Ως φωτογράφος γάμου έκανα από πλευράς μου κάθε δυνατό ώστε η Αλεξάνδρα και ο Δημήτρης να λάβουν μια απολαυστική φωτογράφιση γάμου.

Ο Δημήτρης ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Blue Carpet, οικογενειακή επιχείρηση που κοσμεί το Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Η εντυπωσιακή τοποθεσία σε συνδυασμό με την εκπληκτική αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια που προσφέρει το Blue Carpet, αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για την προετοιμασία του γαμπρού και την τέλεση της δεξίωσης του γάμου. Τα κοντινά πρόσωπα του Δημήτρη, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο ώστε να συμμετέχουν στο ξύρισμα και το ντύσιμο του γαμπρού. Ο χαβαλές και οι πλάκες δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την τεράστια αντροπαρέα.

Την ίδια στιγμή στο σπίτι της νύφης στην Χαλκιδική, η Αλεξάνδρα πανέμορφη και γοητευτική, δέχεται την ιδιαίτερη περιποίηση που της αρμόζει λίγες ώρες πριν από τον γάμο της. Η κοριτσοπαρέα της ντυμένη με κόκκινες, φίνες ρόμπες της κρατά συντροφιά με μεγάλα και λαμπερά χαμόγελα. Το μοντέρνο και ρομαντικό νυφικό της Αλεξάνδρας, ιδιαίτερου σχεδιασμού από τον οίκο Primalicia, σε συνδυασμό με τις χειροποίητες γόβες από τον οίκο υποδημάτων Κεχαγίοπουλο, δημιούργησαν ένα πανέμορφο σύνολο που έκανε την νύφη να λάμψει ακόμα περισσότερο. Με την ολοκλήρωση του ντυσίματος ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί με έντονο κέφι μπροστά από το σπίτι. Η φωτογράφιση της προετοιμασίας, γεμάτη με δυνατές οικογενειακές στιγμές, αποκτά έναν πολύ τρυφερό χαρακτήρα με την ευτυχία να διαγράφεται στα πρόσωπα όλων λίγη ώρα πριν από τον γάμο.

Η θρησκευτική τελετή του γάμου έγινε στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στην Χαλκιδική. Εντυπωσιακός στολισμός περίμενε τους καλεσμένους, με λευκές καρέκλες και δεκάδες μπουκέτα λουλουδιών να στολίζουν τον χώρο καθώς και δύο σειρές από λευκά κρεμαστά άνθη στην πρόσοψη της εκκλησίας. Με έντονο το ρομαντικό στοιχείο χάρη στον μοναδικό στολισμό και την φυσική τοποθεσία της Εκκλησίας, ο γαμπρός έκανε την είσοδό του για να υποδεχτεί μετά από λίγο την αγαπημένη του. Η Αλεξάνδρα και ο Δημήτρης αφού συναντήθηκαν, δεν έπαψαν να χαμογελούν για την υπόλοιπη ημέρα. Η φωτογράφιση του γάμου υπήρξε απολαυστική κατά την διάρκεια του μυστηρίου με ένα τόσο ταιριαστό ζευγάρι. Και συνεχίστηκε και μετά την τελετή σε μια όμορφη ακτή δίπλα από το Εκκλησάκι. Τα κάλλη της Χαλκιδικής στόλισαν για άλλη μια φορά τις φωτογραφίες μας και ανέδειξαν αυτό το πανέμορφο ζευγάρι ακόμη περισσότερο.

Το ξενοδοχείο Blue Carpet, ανέμενε τους καλεσμένους και το ζευγάρι με την αξιοθαύμαστη όψη του. Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται με την συνοδεία τζαζ μουσικής και τραγουδιού, επιμελούμενου από την αδερφή του γαμπρού και τους συνεργάτες της. Ένα τεράστιο σκηνικό στήθηκε πάνω στην παραλία για τους χορούς που έμελλε να ακολουθήσουν. Η είσοδος του ζευγαριού έγινε υπό το φως πυρσών και τα πυροτεχνήματα γέμισαν τον νυχτερινό ουρανό με πολύχρωμα φώτα. Τα φωτορυθμικά της χορευτικής σκηνής ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα της βραδιάς και έδωσαν έναν πολύ έντονο χαρακτήρα στην φωτογράφιση του πάρτι. Η Αλεξάνδρα και ο Δημήτρης, μετά από πολύ διασκέδαση και χορό οδηγήθηκαν στην αμμουδιά όπου άναψαν μια μεγάλη φωτιά αγκαλιασμένοι και πολύ αγαπημένοι.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..