Φωτογράφος γάμου - Julian & Χριστίνα

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Νεφέλη στη Χαλκιδική

O Julian και η Χριστίνα ζούνε στην Γερμανία και αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα για τον γάμο τους, έτσι ώθησαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα να ταξιδέψουν από το εξωτερικό για να βρεθούν κοντά τους. Το νεαρό ζευγάρι είναι τόσο φρέσκο και ευχάριστο που έκανε την ημέρα απολαυστική για όλους τους καλεσμένους.

Η τελετή του γάμου έγινε στο Κτήμα Νεφέλη στην Χαλκιδική δίπλα στην παραλία, όπου στήθηκε το υπέροχο γαμήλιο σκηνικό. Ένας διάδρομος από λευκές κορδέλες και πανέμορφα ανθισμένα μπουκέτα, σχεδιασμένα από Μένη Ρογκότη, στόλιζαν τον χώρο για να υποδεχτούν το ζευγάρι και τους καλεσμένους. Όλα έμοιαζαν ιδανικά για την φωτογράφιση του γάμου μέσα σε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα. Η Χριστίνα με ασυγκράτητη συγκίνηση μόλις αντίκρισε τον Julian, έφτασε γρήγορα κοντά του και τον αγκάλιασε. Η τελετή ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την ατμόσφαιρα γεμάτη ηλεκτρισμό και συγκίνηση, προσφέροντας πολλά μοναδικά στιγμιότυπα στην φωτογράφιση του γάμου.

Αφού και οι δύο είπαν το “Ναι” όλοι χειροκρότησαν με ευθυμία και ενθουσιασμό, οδηγηθήκαμε σε έναν ήρεμο περίπατο δίπλα από την θάλασσα για μια ρομαντική φωτογράφιση με τον Julian και την Χριστίνα. Οι δύο τους ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι φορούν το πιο όμορφο χαμόγελό τους λίγες ώρες πριν από το πάρτι του γάμου τους. 

Η δεξίωση έγινε στο Κτήμα Νεφέλη στην μοναδική Χαλκιδική. Όλα ήταν εξαιρετικά διαμορφωμένα και όμορφα ώστε να υποδεχτούν τους καλεσμένους για μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και διασκέδαση, όπως και έγινε. Ως φωτογράφος γάμου απόλαυσα πολύ την παρουσία μου κοντά στον Julian και την Χριστίνα και εύχομαι ότι καλύτερο στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..