Φωτογράφος γάμου - Μιχάλης & Άννα

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Λίκνο

O τόπος που προέρχεται ένας άνθρωπος είναι πολύ σημαντικός και πάντα θα υπάρχει στην καρδιά του, όσο μακριά και αν φτάσει ο ίδιος. Έτσι ο Μιχάλης και η Άννα παρότι ζουν στην Αμερική όλη τους την ζωή γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους την Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Το ταξίδι τους αυτό, αν και σύντομο θα τους φέρει κοντά στις ρίζες τους και στην χώρα που τόσο πολύ αγαπούν, τιμώντας την με το να γιορτάσουν εδώ τον γάμο τους. 

Ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Γαλήνης στο Ωραιόκαστρο φιλοξένησε τον γάμο του ζευγαριού και υποδέχτηκε τους καλεσμένους που ταξίδεψαν από τόσο μακριά για να βρεθούν στην ιδιαίτερη περίσταση. Η Άννα οδηγήθηκε στην εκκλησία πεζή μαζί με όλη την οικογένειά της και τους μουσικούς που κρατούσαν τον ρυθμό σε όλη την διαδρομή. Ο πατέρας και ο αδερφός της νύφης την παρέδωσαν στον γαμπρό κάνοντάς τους πολύ ευτυχισμένους. 

Ο εσωτερικός χώρος της επιβλητικής εκκλησίας, με το μέγεθος και το κάλλος της, έβαλε αμέσως τους καλεσμένους μέσα στο συγκινητικό κλίμα της ιερής τελετής. Η φωτογράφιση του γάμου αποδείχθηκε εκπληκτική μέσα στην πανέμορφη εκκλησία και κάθε φωτογραφία αντικατοπτρίζει την ζεστή ατμόσφαιρα και τα λεπτά αισθήματα που συνόδεψαν το μυστήριο. Ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο ήταν πως την τελετή ανέλαβαν τέσσερις πατέρες αντί για έναν όπως γίνεται συνήθως, προσδίδοντας έτσι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στον γάμο.

Αμέσως μετά την λήξη της τελετής, τοΚτήμα Λίκνομας υποδέχτηκε, όπου έλαβε τόπο η ρομαντική φωτογράφιση που κάναμε με το ζευγάρι. Στη συνέχεια οι δυο τους πιασμένοι χέρι χέρι έκαναν την είσοδό τους στην δεξίωση. Η μουσική επένδυση της βραδιάς είχε έντονη παραδοσιακή χροιά τιμώντας έτσι τα ακούσματα της Ελλάδας και τις ρίζες του ζευγαριού. Εκτός από τους ιδιαίτερους καλεσμένους που κατέφτασαν από την Αμερική, ένα ξεχωριστό ζευγάρι ήταν καλεσμένο, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα. Ο χορός λοιπόν άρχισε με μεγάλη ένταση και τα δολάρια γέμισαν την πίστα αφού το γεγονός προσέφερε τόση χαρά σε συγγενείς και φίλους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..