Φωτογραφίες γάμου - Ilya & Αντωνία

Φωτογράφος γάμου στο Polis Convention Center

Ο Ilya και η Αντωνία είναι ζευγάρι στον χορό αλλά και στην ζωή. Έχοντας λοιπόν τον αέρα και την γοητεία των χορευτών, το όμορφο ζευγάρι ήταν αναμενόμενο πως θα μάγευε τους πάντες με την εμφάνισή του. Οι δυο τους και πολλά αγαπημένα τους πρόσωπα, ταξίδεψαν στην χώρα μας από την Πολωνία και την Γερμανία για να τελέσουν εδώ τον γάμο τους. Ως φωτογράφοι γάμου χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν ζευγάρια που ζουν στο εξωτερικό επιλέγουν την πανέμορφη χώρα μας για μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο Ilya με το ιδιαίτερο ανάστημά του ως χορευτής, μας εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό κοστούμι. Σκουρόχρωμο με περίτεχνα σχέδια. Η Αντωνία, πανέμορφη και λαμπερή, ντύθηκε νύφη έχοντας επιλέξει ένα ολόλευκο νυφικό με τελείωμα που θύμιζε ουρά γοργόνας. Στόλισε τα μαλλιά της με ένα πολύ μακρύ πέπλο και τράβηξε όλα τα βλέμματα με την είσοδό της στον χώρο της Εκκλησίας. 

Τα χαμογελαστά και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού που συγκεντρώθηκαν στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Πυλαία, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με την εμφάνιση της νύφης. Ο Ilya προσέφερε στην αγαπημένη του ένα μπουκέτο με τα πιο υπέροχα λευκά τριαντάφυλλα και αμέσως πιάστηκαν χέρι χέρι για να οδηγηθούν προς το ιερό. Η συγκίνηση υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της τελετής και ήταν φανερό πως το ζευγάρι ζούσε μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής του. Τα γλυκά βλέμματα και τα τρυφερά χαμόγελα στόλιζαν συνεχώς τα πρόσωπά τους κατά την διάρκεια της φωτογράφισης του γάμου. 

Η εκπληκτική ημέρα του γάμου της Αντωνίας και του Ilya έκλεισε στο Polis Convention Center στους Ταγαράδες. Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός και συγκίνηση τόσο στον πρώτο χορό του ζευγαριού, όσο και στο μπλουζ που ακολούθησε με τους γονείς. Οι φωτογραφίες του γάμου, περιλαμβάνουν όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που το ζευγάρι επιθυμεί να θυμάται για πάντα. Η κορύφωση της βραδιάς έφτασε όταν ο Ilya, έχοντας σκηνοθετήσει ένα ολόκληρο σόου με τους φίλους του για την Αντωνία, της χόρεψε προκαλώντας έντονο ενθουσιασμό σε όλους. Η Αντωνία φυσικά κατενθουσιάστηκε με το θέαμα και ευχαρίστησε τον αγαπημένο της με μια πολύ θερμή αγκαλιά.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..