Φωτογράφιση πολιτικού γάμου - Χρήστος και Λιόλια

Φωτογραφίες πολίτικου γάμου στην Χαλκιδική

Φωτογραφίες πολίτικου γάμου στην Χαλκιδική

Ένας από τους πιο σύγχρονους, πιο εμπνευσμένους και χρωματιστούς γάμους, ήταν αυτός του Χρήστου και της Λιόλιας. Ο γοητευτικός κομίστας και η γλυκιά αρχαιολόγος ένωσαν τις ζωές τους στην Χαλκιδική με την δύναμη των όρκων.

Νύφη και γαμπρός ετοιμάστηκαν αμφότεροι στα πατρικά τους σπίτια με την καλύτερη παρέα, τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Λιόλια, επέλεξε ένα ιδιαίτερο νυφικό-φόρεμα, που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Λευκό, με μεγάλα λουλούδια να στολίζουν το μπροστινό μέρος, ανοιχτό ντεκολτέ και πλάτη, με το μήκος του να φτάνει πάνω από το γόνατο και μακριά λευκή διαφάνεια να το αγκαλιάζει. Η εκπληκτική φούξια γόβα φυσικά ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση. Την εικόνα του μοντέρνου ζευγαριού ολοκλήρωσε ο Χρήστος, μέσα στο γκριζογάλανο κοστούμι του με το διακριτικό καρό και το κόκκινο παπιγιόν του με το λευκό πουά. Ένα ζευγάρι τόσο ιδιαίτερο που πρωταγωνίστησε σε μια ξεχωριστή φωτογράφιση γάμου.
Η ανυπομονησία του γαμπρού στα σκαλιά του δημαρχείου κατέκλυζε την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό και μια γλυκιά ένταση. Η εμφάνιση της Λιόλιας, μετέφερε στον χώρο την θετική αύρα που η ίδια πάντα κουβαλάει, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη και τα μάτια της. Το ερωτευμένο ζεύγος πιάστηκε χέρι χέρι και μαζί ανέβηκαν τα σκαλιά με προορισμό την ανταλλαγή των όρκων τους.
Την τελετή ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, το οποίο οργανώθηκε σε Beach Bar της Χαλκιδικής κάτω από τον έναστρο ουρανό. Ο ξέφρενος χορός δεν έλειψε από την βραδιά και η διασκέδαση δεν είχε τελειωμό. Ένα ξεχωριστό ζευγάρι όπως ο Χρήστος και η Λιόλια και μια ξεχωριστή γαμήλια ημέρα είναι όσα ζητά ένας φωτογράφος γάμου για να δημιουργήσει εικόνες θαυμαστές και δημιουργικές.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..