Φωτογραφίες γάμου | Jane & Μιχάλης στη Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση γάμου στo Polis Convention Center Θεσσαλονίκης

Φωτογράφιση γάμου στo Polis Convention Center Θεσσαλονίκης

Ως φωτογράφοι γάμου χαιρόμαστε ειλικρινά κάθε φορά που ένα ζευγάρι μας εμπιστεύεται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Αυτό που μας γεμίζει ακόμη περισσότερο, είναι όταν συναvτάμε ζευγάρια όπως ο Μιχάλης και η Jane, που φαίνεται από την πρώτη στιγμή πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι φωτογραφίες του γάμου με πρωταγωνιστές τους ερωτευμένους μελλόνυμφους, παρουσιάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο το ξεκίνημα της νέας τους κοινής ζωής.

Γαμπρός και νύφη, συγκέντρωσαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στα δύο σπίτια όπου θα ετοιμάζονταν. Οι φίλοι του Μιχάλη, έχοντας γεμίσει το δωμάτιο στο πατρικό του σπίτι, τον έντυσαν γαμπρό προσφέροντάς του όμορφες και αστείες στιγμές λίγο  πριν οδηγηθούν στην εκκλησία. Η Jane με θέα στον Λευκό Πύργο, απόλαυσε την περιποίηση από τις φίλες της ενόσω ντυνόταν νυφούλα. Το φόρεμά της έκλεψε την παράσταση χάρη στο σχέδιο και το στιλ του. Ο πατέρας της Jane, αντίκρισε την κόρη του μέσα στο νυφικό της για πρώτη φορά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Διατηρώντας ακμαίο τον ρομαντισμό οι δύο μελλόνυμφοι αντάλλαξαν γράμματα με λόγια αγάπης λίγο πριν βρεθούν στην εκκλησία του Αγίου Ελευθέριου στην Θεσσαλονίκη.

Παραδοσιακή, ζωντανή μουσική συνόδευσε τον γαμπρό στην εκκλησία. Θέαμα που ξεσήκωσε τους καλεσμένους χαρίζοντάς τους μεγάλα χαμόγελα. Οι φωτογραφίες του γάμου απέκτησαν το βαθύτερο νόημά τους με την συνάντηση του γαμπρού και της νύφης μπροστά από την πόρτα της εκκλησίας. Το μυστήριο ξεκίνησε και κύλησε με πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού, το οποίο έγινε ακόμη εντονότερο όταν με την λήξη της τελετής, ο Μιχάλης και η Jane αντάλλαξαν όρκους ενώπιων του πάτερ και των καλεσμένων. Ήταν μια μοναδική στιγμή για τους δυο τους και αυτό φαίνεται έντονα στις φωτογραφίες του γάμου.

Η after wedding φωτογράφιση της Jane και του Μιχάλη έγινε την ίδια μέρα αμέσως μετά την λήξη της τελετής του γάμου. Άλλοτε με φόντο το πράσινο της φύσης άλλοτε το vintage αμάξι που έφτασε η νύφη στην εκκλησία, η αγάπη του ζευγαριού ξεδιπλώθηκε μπροστά από τον φακό σε μια ρομαντική φωτογράφιση που απόλαυσαν πολύ και οι δύο.  

Η βραδιά μας ολοκληρώθηκε στο Polis. Με την είσοδο του ζευγαριού, τον λόγο έλαβαν αγαπημένα πρόσωπα που θέλησαν να εκφράσουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους για το ζευγάρι. Ο λόγος του Μιχάλη συγκίνησε τον καθένα μας χωριστά αλλά περισσότερο από όλους την Jane φυσικά. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί αφού στην συνέχεια ο γαμπρός έχοντας ετοιμάσει ένα σόου για την Jane μπήκε στον χώρο σαν βασιλιάς πάνω σε μια καρέκλα που κρατούσαν οι φίλοι του. To σκηνικό συνόδευσε το theme song από το Lion King. Στην συνέχεια χόρεψε στην αγαπημένη του προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους και κάνοντας την φωτογράφιση του γάμου απολαυστική και αξέχαστη για εμάς ως φωτογράφους γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..