Φωτογράφιση πριν τον γάμο στο Λονδίνο

Φωτογράφιση ευχολογίου Ναυσικά & Σπύρος

Φωτογράφιση ευχολογίου Ναυσικά & Σπύρος

Η φωτογράφιση που πραγματοποιήσαμε για το Ευχολόγιο του Σπύρου και της Ναυσικάς έλαβε χώρα στο Λονδίνο τον περασμένο Απρίλιο. Ο ερχομός της άνοιξης μετέτρεψε αμέτρητα σημεία της πόλης σε  πλούσιους κήπους με άπλετο πράσινο και μοναδικά άνθη. Έτσι το ήδη εκπληκτικό Λονδίνο στολίστηκε με τα κάλλη της φύσης δημιουργώντας ένα ονειρικό φόντο για την φωτογράφισή μας. 

Κατευθυνθήκαμε λοιπόν σε κάποια από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του Λονδίνου, συμπεριλαμβάνοντας την Tower Bridge, μία από τις πιο διάσημες και ομορφότερες γέφυρές της πόλης, το London eye, τον μεγαλύτερο τροχό του κόσμου και φυσικά το Big Ben και άλλα εξαίσια κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής που κοσμούν το κέντρο ώστε να εκπληρώσουμε μια εμπνευσμένη και δημιουργική φωτογράφιση. Συνεχίσαμε με χαλαρωτικούς περιπάτους δίπλα στο ποτάμι και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα έξοχα πάρκα με δέντρα ποικίλων αποχρώσεων και αμέτρητων ειδών λουλουδιών.

Η πορεία προς την δημιουργία του Ευχολογίου της Ναυσικάς και του Σπύρου, μας προσέφερε μοναδικές στιγμές με το ζευγάρι, ενισχύοντας την πιο ουσιαστική γνωριμία μας και δημιουργώντας μια φιλική και αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Έτσι το άλμπουμ ολοκληρώθηκε ευχάριστα ώστε να αναμένει τις ευχές των αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..