Φωτογραφία γάμου στην Χαλκιδική

Φωτογραφίες γάμου - Margot & Λευτέρης στη Χαλκιδική

Φωτογραφίες γάμου - Margot & Λευτέρης στη Χαλκιδική

Στο άκουσμα των ονομάτων του Λευτέρη και της Margot η καρδιά μου πλημμυρίζει συναισθήματα και χαρά. Δύο υπέροχοι άνθρωποι εξωτερικά και εσωτερικά, γονείς δύο αξιολάτρευτων παιδιών που ζουν τα τελευταία χρόνια στην Σουηδία, αποφάσισαν τελικά να ενώσουν τις ζωές τους και υπό την δύναμη των όρκων στην Ελλάδα, την πατρίδα του Λευτέρη. 

Η τελετή του γάμου διεξήχθη στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στο Βeach Βar Navagos. Πρόκειται για έναν από τους πιο ρομαντικούς γάμους που έχω ποτέ παρευρεθεί, με έναν εκρηκτικό συνδυασμό θάλασσας, ποικιλίας φύσης και πράσινου, εξαιρετικού στολισμού, τον οποίο επιμελήθηκε η Mae Mavroudi από την Greek Weddings Planer, και το πιο σημαντικό, ένα από τα πιο χαμογελαστά και ταιριαστά ζευγάρια. Στοιχεία που όταν ενωθούν δημιουργούν μια ονειρική φωτογραφία γάμου.

Η Margot επέλεξε ένα λευκό αέρινο νυφικό μέχρι τον αστράγαλο, λιτό και θηλυκό ενώ ο Λευτέρης προτίμησε ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι και καφέ παπούτσια. Ένα μονοπάτι από λευκές κολόνες τους οδηγούσε στον χώρο της τελετής όπου τους περίμενε μία καμάρα από λευκά τριαντάφυλλα, μπροστά από την οποία στάθηκαν για να απαγγείλουν τους όρκους τους. Η στιγμή ήταν συγκινητική και γέμισε ευθυμία το ζευγάρι και τους παρευρισκόμενους. Ονειρικό σκηνικό για έναν φωτογράφο γάμου.

Η δεξίωση που ακολούθησε, επιτελέσθηκε στο ίδιο μέρος. Ξεκίνησε κάτω από το φως του ήλιου και συνεχίστηκε κάτω από το φως του φεγγαριού. Το κέφι και ο χορός άναψαν σύντομα και η διασκέδαση ήταν αναμενόμενη. Ένας γάμος που διενεργήθηκε τόσο κοντά στην φύση, με όλη την φυσικότητα, την ζωντάνια, τα χρώματα και τα αρώματα της, σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστος.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..