Φωτογράφος Γάμου στη Θεσσαλονίκη - Σταυρούλα & Νίκος

Φωτογράφος Γάμου στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα)


Η Σταυρούλα και ο Νίκος αποφάσισαν να παντρευτούν παραδοσιακά στις αρχές του καλοκαιριού στο Παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο και να μοιραστούν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Οι φωτογραφίες του γάμου τους αποτυπώνουν κάθε εθιμοτυπική προετοιμασία του ζευγαριού. Ο γαμπρός και η νύφη προετοιμάστηκαν στα πατρικά τους σπίτια. Η νύφη χόρεψε με την παρουσία ζωντανής μουσικής σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενικά πρόσωπα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του όταν συναντήθηκε στην εκκλησία. Ως φωτογράφος γάμου δεν έχασα λεπτό να φωτογραφίζω την πιο ρομαντική τους στιγμή. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου οι καλεσμένοι σεβάστηκαν την ιερότητα του χώρου και έτσι το κλίμα ήταν μαγευτικό.

Μαγευτικές είναι και οι φωτογραφίες που ακολούθησαν μετά τον γάμο. Το ζευγάρι μαζί με τους κουμπάρους φωτογραφήθηκαν σε ένα φυσικό τοπίο στη λίμνη του Ωραιοκάστρου.

Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση όπου το ζευγάρι εξέπληξε τους καλεσμένους με την είσοδό του στο κέντρο δεξιώσεων χορεύοντας το αγαπημένο τους τραγούδι ανάμεσα στα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Μικροί και μεγάλοι σηκώθηκαν στην πίστα και χόρεψαν χωρίς σταματημό.
Η ημέρα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη σε ένα μοναδικό γαμήλιο άλμπουμ φωτογραφιών. Η ομάδα του POV Studio τους εύχεται ολόψυχα να ζήσουν!

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..