Φωτογράφιση γάμου στο Labattoir Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες γάμου - Έφη & Σταύρος στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες γάμου - Έφη & Σταύρος στη Θεσσαλονίκη

Tο παραμύθι γίνεται πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν ορισμένοι γάμοι που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι ακόμη στη γη ή αν με άγνωστο τρόπο έχεις βρεθεί μέσα σε κάποιο παραμύθι. Ένας από αυτούς ήταν ο γάμος του Σταύρου με την Έφη. Ένα δυναμικό ζευγάρι περιτριγυρισμένο από στοιχεία άμετρου ρομαντισμού, έκανε την φωτογραφία γάμου να φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Ο Σταύρος ετοιμάστηκε στο The Met Hotel, για να εμφανιστεί τελικά με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν, με ένα μικρό άνθος να στολίζει τo πέτο του σακακιού του και μαύρα παπούτσια. Παρουσία αξεπέραστα ρομαντική που βρήκε το άλλο της μισό και απογειώθηκε με την εμφάνιση της Έφης, η οποία ετοιμάστηκε στο Electra Palace Hotel Thessaloniki και έκλεψε την παράσταση από το καταπληκτικό λευκό βέλο στα μαλλιά της μέχρι την ανοιχτή πλάτη και την ανεπανάληπτη ουρά του λευκού νυφικού. Εικόνα που σαγηνεύει και αφοπλίζει ακόμη και τον πιο έμπειρο φωτογράφο γάμου. 

Το μυστήριο έλαβε χώρα στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ενώ η δεξίωση που ακολούθησε διεξήχθη στο Labattoir. Η ονειρική εικόνα του πανέμορφου ζευγαριού ήρθε και έδεσε με το παραμυθένιο σκηνικό που έστησε η Αντί Δάνου, σχεδιάστρια του γάμου, στον χώρο της δεξίωσης, προσφέροντας ένα θέαμα που κατέστησε την φωτογράφιση του γάμου μοναδική. Ένα εκθαμβωτικό μονοπάτι από αμέτρητα κεριά οδηγούσε στον χώρο ενώ άσπρα τριαντάφυλλα και ακόμη περισσότερα κεριά στόλιζαν τα τραπέζια των καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Η διασκέδαση, ο χορός και το κέφι βρίσκονταν στα ύψη με αποτέλεσμα το πάρτι να κρατήσει έως το πρωί, αφήνοντας πίσω του τις πιο όμορφες και έντονες αναμνήσεις.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..