Η Βάπτισης της Δήμητρας

Φωτογράφος Βάπτισης στην Θάσο

Φωτογράφος Βάπτισης στην Θάσο

Στο πανέμορφο νησί της Θάσου ταξιδέψαμε για την φωτογράφιση της βάπτισης της Δήμητρας και φυσικά εντυπωσιαστήκαμε μόλις φτάσαμε στο γραφικό εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων. Περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση και μια πολύ ευχάριστη καλοκαιρινή αύρα, προσέφερε μια πρωτογενή εσωτερική γαλήνη. Η μικρή Δήμητρα μαζί με τους γονείς και την μεγαλύτερη αδερφούλα της, έφτασαν στον χώρο και απόλαυσαν την συντροφιά των καλεσμένων τους αναμένοντας την έναρξη του μυστηρίου. 

Το εσωτερικό της εκκλησίας, διακοσμημένο και βαμμένο σε τόνους του μπλε, θύμιζε τον θαλασσινό χαρακτήρα του τόπου, αποτελώντας έναν πολύ όμορφο και πρωτότυπο ναό. Η Δήμητρα σύντομα άφησε την αγκαλιά του νονού της και μπήκε στην κολυμπήθρα. Η οικογένειά της και όλοι οι καλεσμένοι, παρακολούθησαν συγκινημένοι την βάπτισή της μικρής. Ύστερα φόρεσε το χαριτωμένο φορεματάκι και τον σταυρό της πολύ πολύ ήσυχα. 

Με την ολοκλήρωση της βάπτισης ο κόσμος κατευθύνθηκε προς την πλατεία του χωριού. Όλα τα αγαπημένα άτομα της οικογένειας κάθισαν και απόλαυσαν ένα γεύμα προς τιμήν του γεγονότος. Η ημέρα μας κάπου εδώ τελείωσε, αλλά το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την οικογενειακή φωτογράφιση της γλυκιάς Δήμητρας μαζί με τους γονείς και την αδερφούλα της. Η εξόρμηση που πραγματοποιήσαμε στην φύση χαροποίησε τόσο τα αδερφάκια όσο και τους γονείς που εκμεταλλεύτηκαν τον ποιοτικό αυτό χρόνο με τα παιδιά τους, πραγματοποιώντας ήρεμοι κ ευτυχισμένοι αυτήν την τόσο όμορφη φωτογράφιση

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..