Φωτογράφιση γάμου | Εύη και Απόστολος στο κτήμα Μυρωνίδη

Φωτογράφος γάμου στο Κτήμα Μυρωνίδη στη Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος γάμου στο Κτήμα Μυρωνίδη στη Θεσσαλονίκη

H ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές για ένα ζευγάρι καθώς συμβολίζει την αρχή της κοινής τους ζωής σαν ανδρόγυνο. Η Εύη και ο Απόστολος ξεκίνησαν αυτό το κοινό τους ταξίδι την αρχή του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαμε την χαρά να φωτογραφίσουμε τον γάμο τους.

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, είχαμε την χαρά να συναντήσουμε το ζευγάρι μας και να κάνουμε μία pre-wedding φωτογράφιση σε κάποια από τα ομορφότερα σημεία της Θεσσαλονίκης. Στην βόλτα μας τους απαθανατίσαμε στο λιμάνι της πόλης και τις ομπρέλες δημιουργώντας έτσι τις πρώτες αναμνήσεις από την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους.

Ο Απόστολος προετοιμάστηκε για την ώρα που θα αντικρίσει την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας παρέα με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Επιλέγοντας ένα κλασικό κουστούμι σε μαύρο χρώμα και ένα λευκό πουκάμισο ήταν πολύ γοητευτικός. Το κλίμα που επικρατούσε την ώρα της προετοιμασίας ήταν γεμάτο γέλια και χαρά δημιουργώντας σε όλους την ανυπομονησία να συνοδεύσουν τον γαμπρό σε αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Η Εύη επέλεξε το Makedonia Palace για να προετοιμαστεί για την ημέρα του γάμου της. Παρέα με τις φίλες της αλλά και τους αγαπημένους της φόρεσε το πανέμορφο λευκό της νυφικό σε κλασικές γραμμές, δημιουργία της Primalicia. Σε συνδυασμό με το απαλό μακιγιάζ και χτένισμα που επέλεξε ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Η νύφη μας όπως και οι αγαπημένοι της δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φανερό και στις φωτογραφίες του γάμου τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στο προαύλιο της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Βασιλείου στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Με διάπλατα χαμόγελα φίλοι και συγγενείς υποδέχτηκαν το ζευγάρι και έγιναν μάρτυρες ενός πανέμορφου μυστηρίου με το οποίο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Στο τέλος του μυστηρίου είχαμε λίγο χρόνο να φωτογραφίσουμε το ζευγάρι μας στη Νομαρχία δημιουργώντας τις πρώτες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν ως αντρόγυνο. 

Μετά από την φωτογράφιση μας το ζευγάρι μας αναχώρησε για το Κτήμα Μυρωνίδη, όπου έγινε η δεξίωση του γάμου τους. Το κτήμα Μυρωνίδη είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσει ένα ζευγάρι αυτή την τόσο όμορφη στιγμή. Ο εξωτερικός καταπράσινος χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό τοπίο από την motif events. Στον χώρο δημιούργησαν ένα διάδρομο από εντυπωσιακούς πολυελαίους, οι οποίοι ήταν ο κύριος στολισμός και στα τραπέζια. Σε συνδυασμό με τον ανθοστολισμό από λευκά τριαντάφυλλα και ροζ παιώνιες από την Florar Creations by Danai το κτήμα μεταμορφώθηκε σε ένα απόλυτα ρομαντικό χώρο που ξετρέλανε όλους τους καλεσμένους και το ζευγάρι μας. 

Με την είσοδο τους πέρασαν κάτω από τη σειρά των πολυελαίων, ένα σύμβολο της μετάβασής τους από ένα αγαπημένο ζευγάρι σε ένα αντρόγυνο. Η νύχτα κύλησε γρήγορα με πολύ κέφι, χορό και μουσική. Ήταν το τέλειο κλείσιμο μίας μαγικής βραδιάς, που θα θυμούνται πάντα μέσα από τις φωτογραφίες γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..